Security diensten

Het implementeren van adequate security-oplossingen is cruciaal voor de continuïteit van uw business. Om deze oplossingen optimaal te laten functioneren is goed beheer noodzakelijk. Telindus Security neemt u deze zorg uit handen. Alle security-oplossingen die we bij u implementeren, kunnen we namelijk ook voor u beheren. Zo zorgen wij ervoor dat u volledig beveiligd bent volgens de laatste security-richtlijnen en -ontwikkelingen.

Predict, Prevent, Detect & Respond

Met dreigingen die steeds geavanceerder worden en zich bovendien in een razendsnel tempo ontwikkelen, is een integrale aanpak van security noodzakelijk. De nog altijd toenemende digitalisering van informatie, de roep om privacywaarborging van gegevens en het voldoen aan landelijke, Europese en branchespecifieke wet- en regelgeving maken dat organisaties staan voor een complex securityvraagstuk. Want hoe zorgt u voor een optimale bescherming tegen digitale dreigingen om eventuele imago- en financiële schade te voorkomen? Daarvoor is een integratie van securityoplossingen gericht op het voorspellen, voorkomen, detecteren en reageren op cyberdreigingen noodzakelijk.

Security predict prevent respond detect

Web Application Security: Bescherming van uw webapplicaties

 • Web Application Firewall
  Onze Web Application Firewall-dienst zorgt ervoor dat uw netwerk schoon blijft. Het voorkomt dat applicaties onnodig belast worden en maakt een betrouwbare dienstverlening mogelijk terwijl het een optimale gebruikerservaring garandeert voor uw klanten, partners en leveranciers.
 • Vulnerability Management
  Vulnerability Management sluit naadloos aan op de Web Application Firewall-oplossing en beschermt uw organisatie en uw klanten tegen misbruik, diefstal en gegevenslekken bij het gebruik van uw websites of applicaties.

Next Generation Security Platform: Bescherming van uw bedrijfsnetwerk en endpoints

 • Next Generation Firewall
  Met een Next Generation Firewall krijgt u volledig grip op uw netwerkdata en ontzegt u de toegang tot aanvallers die er op uit zijn gegevens te stelen, bedrijfsmiddelen in gevaar te brengen of de performance van applicaties negatief te beïnvloeden.
 • Advanced Endpoint Protection
  Met Advanced Endpoint Protection zorgt u voor de veiligheid van uw eindgebruikers en waarborgt u de continuïteit van uw organisatie. Terwijl uw medewerkers onbezorgd kunnen doorwerken.

Secure Collaboration: Veilig informatie uitwisselen

 • Secure Email
  Met Secure E-mail zorgt u ervoor dat u en uw collega’s met een gerust hart en zonder beperkingen of restricties per e-mail informatie kunnen delen met klanten, partners of leveranciers.
 • Secure File Transfer
  Met de Secure File Transfer-oplossing zorgt u voor een veilige, betrouwbare en snelle bestandsuitwisseling binnen en buiten uw organisatie tussen personen en/of systemen

Whitepaper security uitbesteden

Secure API Management: Veilig applicaties integreren

 • Secure API Management
  Secure API Management helpt u op efficiënte wijze systemen samen te brengen, integraties te beveiligen, snellere en betere klantervaringen te bieden en nieuwe kansen te benutten.

Performance Management: Grip op prestaties van applicaties en leveranciers

 • Performance Optimization
  De Performance Optimization-oplossing zorgt ervoor dat traagheid en uitval wordt voorkomen en u een betrouwbare dienstverlening en een optimale gebruikerservaring kunt garanderen aan uw klanten, partners en leveranciers.
 • Insights & Analytics
  Met Insights & Analytics worden het risico en de potentiële kosten van onder- of overbelasting van uw platform lager en krijgt u volledig inzicht en grip op de performance van uw IT-infrastructuur, partners en leveranciers.

Secure Access Management: Gecontroleerde toegang tot applicaties en data

 • Priviledged Access Management
  Met Privileged Access Management krijgt u grip op de privileged accounts in zowel uw eigen ICT-infrastructuur als in de cloud. U heeft volledige controle over de toegang tot al uw infrastructurele systemen zowel voor interne als externe medewerkers, partners en leveranciers.
 • Secure Access Portal
  Met de Secure Access Portal kunnen uw gebruikers met single sign-on inloggen en op efficiënte wijze altijd en overal gebruikmaken van al uw applicaties.
 • Multi-Factor Authentication
  Met Multi-Factor Authentication wordt de identiteit van gebruikers beschermd, bent u zeker dat een gebruiker is wie hij beweert te zijn en is de toegang tot uw bedrijfsnetwerk beveiligd.