Telindus verwelkomt Anouk Noordervliet als Chief Operating Officer

Nieuws

Telindus verwelkomt Anouk Noordervliet als Chief Operating Officer

Utrecht – drie november 2022 – Strategisch IT-partner Telindus heeft Anouk Noordervliet per 1 november aangesteld als Chief Operating Officer (COO). Zij treedt tevens toe tot de directie van Telindus. Anouk zal zich als COO bezighouden met de aansturing van de processen rondom Value Creation & Delivery. Dit is de omgeving waar de operationele activiteiten rondom de dienstverlening van Telindus plaatsvinden. Daarnaast gaat zij invulling geven aan de verdere ontwikkeling van het product- en dienstenportfolio van Telindus, waarbij de nadruk ligt op managed services.

Anouk Noordervliet heeft een lange staat van dienst in de IT- en telecom-industrie. Na haar studies Natuurkunde en Economie heeft zij bij KPN gedurende 6 jaar verschillende commerciële en leidinggevende functies vervuld. Vervolgens maakte zij de overstap naar XS4ALL, waar zij vele afdelingen onder haar hoede had, zoals customer care, marketing, sales en product management. Anouk vervolgde haar loopbaan in de sector bij Eurofiber binnen Sales, Operations en IT en zij was daar Director Product en Solutions. Haar laatste dienstverband was bij Quanza waar zij Director Service Operations was. In haar nieuwe rol bij Telindus zal Anouk ook nog twee ochtenden per week Natuurkundedocent zijn op een middelbare school.

Integrale benadering van cloud, security en networking

“Met mijn ervaring in de IT-industrie, was Telindus geen vreemde naam voor mij. Ik heb Telindus leren kennen als een organisatie die beschikt over hoogwaardige kennis op het snijvlak van cloud, security en networking. De transitie die Telindus nu heeft ingezet van een IT-system integrator naar een managed services provider is exact wat de klanten nu verlangen. Ik kijk ernaar uit om met mijn ervaringen uit het verleden deze transitie tot een nog groter succes te maken. Daar komt bij dat Telindus heel goed weet wat haar klanten beweegt en wat de uitdagingen zijn. Zij vertaalt deze vervolgens in innovatieve en beheersbare IT-oplossingen. De integrale benadering van cloud, security en networking spreekt mij hierbij erg aan. Ik ben erg enthousiast om met alle kennis en ervaring die Telindus in huis heeft aan de slag te gaan en de positie als strategisch IT-partner verder te versterken.”

Klantfocus en datagedreven instelling

Joris Leupen, CEO bij Telindus: “Met de aanstelling van Anouk Noordervliet als COO haalt Telindus een schat aan ervaring in de IT-sector in huis. Zij gaat ons versterken met een brede set aan kennis op operations, product en marketing & sales management. Daarnaast zal haar sterke klantfocus en datagedreven instelling ons nog verder helpen in het realiseren van onze doelstellingen en ambities. Tegelijkertijd heeft Anouk veel ervaring in het realiseren van transities binnen organisaties. Dit past uitstekend bij de sterke focus van Telindus op managed services.”

Over Telindus
Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd Inspiration Center, waar innovatie centraal staat en de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden.

Voor meer informatie bezoek telindus.nl of volg Telindus via Twitter en LinkedIn.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.