Telindus scoort hoge klanttevredenheid voor managed services

Telindus is voor het vijfde jaar op rij opgenomen in Giarte IT Xperience Monitor

Telindus scoort hoge klanttevredenheid voor managed services

Utrecht, 11 oktober 2022 –  Strategisch IT-partner Telindus heeft voor het vijfde jaar meegedaan aan de Giarte IT Xperience Monitor. Net als de voorafgaande vier jaar, heeft Telindus een goede score behaald ten opzichte van concurrenten in de branche. Telindus scoort voornamelijk hoog op bereidheid om klantorganisaties te ondersteunen met hun IT vraagstukken (86 procent) en bekwaamheid (85 procent). Giarte doet sinds 2002 door middel van deze studie onderzoek naar de mening van klantorganisaties over de relatie met hun IT-serviceprovider. Daarnaast spreken zij ook met ruim 800 managers over hun uitbestedingsproblematiek en hun successen.

Nog steeds tevreden klantenbestand

Net als voorgaande jaren, blijkt uit het onderzoek van Giarte dat klanten nog steeds tevreden zijn over de dienstverlening van Telindus. De feedback is gegeven op het gebied van managed services en managed infrastructure, waar zij een sterke positie heeft opgebouwd. Vooral op de gebieden bekwaamheid en bereidheid, komt Telindus goed uit de verf. Dit jaar hebben zestien klanten van Telindus meegedaan aan de Giarte IT Xperience Monitor, waarvan het grootste gedeelte (31%) overheidsinstanties of publieke dienstverlening zijn, gevolgd door IT- en telecomorganisaties (25%).

“We vinden het heel belangrijk om deel uit te maken van de Giarte IT Xperience Monitor. Het geeft weer hoe klanten ons ervaren, en dat is waardevolle informatie om te blijven groeien en onze dienstverlening te optimaliseren. Daarnaast maakt deelname aan het rapport inzichtelijk hoe onze dienstverlening zich verhoudt tegenover concurrenten en vakbroeders in de industrie, zodat we ook van elkaar kunnen leren”, zegt Robin Goudappel, Director Go-to-Market bij Telindus. “We zijn tevreden over onze scores in het rapport, maar zien ook nog genoeg potentieel om onze service verder te verbeteren. We zijn blij om te zien dat wij als organisatie – net als de afgelopen jaren – nog steeds hoog scoren op bereidheid en bekwaamheid. We zijn compact genoeg om heel wendbaar te zijn en groot genoeg om alle uitdagingen aan te kunnen, daarin zit onze kracht. We kennen al onze klanten en hun behoeftes persoonlijk, waardoor we altijd betrokken zijn en meedenken. We beschikken daarbij over hoogwaardige expertise en experts en we zijn blij dat dit ook terug te zien is.”

—–

Over Telindus

Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd Inspiration Center, waar innovatie centraal staat en de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden.

Volg Telindus via Twitter en LinkedIn.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.