Robin Goudappel aangesteld als Director Go-to-Market bij Telindus

Nieuws

Robin Goudappel aangesteld als Director Go-to-Market bij Telindus

Utrecht – Strategisch IT-partner Telindus heeft Robin Goudappel aangesteld als Director Go-to-Market. Hij treedt tevens toe tot de directie van Telindus. In deze rol is Goudappel verantwoordelijk voor het verder versterken van de transformatie die Telindus heeft ingezet naar managed services. Hij gaat de sales, business development, alliance management, propositie management en marketing teams aansturen en de sterke positie van Telindus als strategisch IT-partner verder uitbouwen. Goudappel is afkomstig van NCC Group/Fox IT.

Business development en innovatie

Robin Goudappel heeft veel ervaring opgedaan bij grote ondernemingen, zoals Air France-KLM, KPN en Essent. Sinds 2014 vervulde Goudappel verschillende leidinggevende en commerciële functies bij securityspecialist Fox-IT. De afgelopen jaren was hij tevens verantwoordelijk voor het wereldwijde partner- en alliantiebeleid van het moederconcern NCC Group. Business development, innovatie, transities naar services en het uitbouwen van succesvolle product markt combinaties vormen de rode draad in de rijke loopbaan van Goudappel. Verder beschikt hij over ervaring op het gebied van supply chain management, iets wat in de huidige IT-wereld goed van pas komt.

Managed services

Robin Goudappel: “Telindus onderscheidt zich in de markt als strategisch IT Infra partner met kennis en diensten op het snijvlak van cloud, security en networking. Dit zijn in mijn ogen de essentiële elementen van een IT-infrastructuur, die organisaties laat excelleren om te kunnen profiteren van de digitale transformatie. Telindus heeft in dit IT-spectrum een sterk portfolio met hoogwaardige oplossingen ontwikkeld en heeft zo een aansprekende customerbase opgebouwd in verschillende sectoren. Telindus heeft de transitie ingezet naar managed services, iets wat naadloos aansluit op de behoeften van de klant. Ik kijk er naar uit deze ontwikkeling nog meer vorm en inhoud te geven. Met veel enthousiasme ga ik met mijn teams aan de slag om onze proposities verder te verbeteren. Zo kunnen wij de ervaringen bij bestaande klanten naar een nog hoger niveau brengen en ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier ook onze klantenkring kunnen uitbreiden.”

Drive voor innovatie en klantgerichtheid

“Ik ben erg verheugd om Robin Goudappel als nieuwe Director Go-to-Market aan ons team toe te voegen”, vertelt Joris Leupen, CEO bij Telindus. “Robin koppelt ervaring in sales en business development in verschillende sectoren aan een drive voor dienstverlening en medewerker- en klantgerichtheid. Telindus doet er alles aan om organisaties met een flexibele en toch robuuste IT-infrastructuur wendbaar en toekomstbestendig te maken. Daartoe hebben wij in cloud, security en networking een aantrekkelijk palet managed services ontwikkeld. En deze ontwikkeling staat nooit stil. Ik ben ervan overtuigd dat Robin met zijn creativiteit en strategisch denken Telindus verder gaat helpen bij het versterken van ons portfolio en het doorvoeren van onze langetermijnstrategieën. Daarbij acteert Robin als een teamplayer en weet hij onze Go-to-Market collega’s te coachen en inspireren in deze reis.”

Over Telindus
Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd Inspiration Center, waar innovatie centraal staat en de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden.

Voor meer informatie bezoek telindus.nl of volg Telindus via Twitter en LinkedIn.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.