Telindus continueert jarenlange strategisch partnership met NetApp

Na meer dan twaalf jaar als Star Partner, blijft vertrouwen in samenwerking groeien.

Telindus continueert jarenlange strategisch partnership met NetApp

Utrecht, augustus 2022 – Strategisch IT-partner Telindus continueert haar jarenlange partnership met NetApp, leider op het gebied van datamanagementservices. Door ook de komende jaren samen te werken als partner, zet Telindus in op het verder doorontwikkelen van haar strategie op managed service vlak, specifiek rondom gebruik van NetApp. Daarnaast zullen zij hun krachten bundelen om Cloud proposities verder op de markt te brengen.

Samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen

Telindus en NetApp werken al meer dan vijftien jaar samen, waarvan twaalf jaar als Star Partner, de hoogste partnerstatus die door NetApp wordt erkend. Alleen bedrijven die voldoen aan de gestelde kennis-, kwaliteits- en certificeringseisen, die ieder jaar opnieuw worden getoetst, komen hier voor in aanmerking.

“Het is meer dan verdiend dat Telindus inmiddels al meer dan twaalf jaar Star Partner is”, zegt Britta Gunther, Partner Sales Manager bij NetApp. “Telindus heeft ruime kennis van de markt en haar klanten en weet dit makkelijk te vertalen naar wat NetApp doet en andersom. Dit is ook voor klanten fijn, omdat ze weten dat we een stabiele strategische relatie hebben. Daarnaast past Telindus goed bij ons, omdat het altijd streeft naar het bieden van de beste service met een focus op innovatie, iets waar wij bij NetApp ook continu mee bezig zijn. We kennen elkaar inmiddels door en door en houden altijd het menselijke aspect van de samenwerking in het vizier. Dit betekent dat we altijd het beste uit elkaar willen halen, ook wanneer het minder gaat. Na zoveel jaren samen te werken, kunnen we lezen en schrijven met elkaar, en we hopen dat nog een lange tijd te kunnen doen.”

Service Support Certified Partnership

Naast Star Partner is Telindus ook Service Support Certified (SSC) Partner. NetApp reikt deze partnershiptitel uit aan partijen die voldoen aan de hoogste eisen van support- en servicecertificaten. Zo worden klanten verzekerd van het werken met een partij die elk facet van de installatie en service zelfstandig kan doen.

Joris Leupen, Managing Director bij Telindus: “Ik ben ontzettend trots dat we al jaren Star en SSC partner zijn van NetApp. Dankzij ons partnership hebben klanten de garantie dat ze een kennispartij voor NetApp in huis halen wanneer ze met ons in zee gaan. Enerzijds omdat we al jaren die kennis hebben en voldoen aan de partnershipeisen. Anderzijds omdat de diensten van NetApp naadloos passen in de (cloud)architectuur en datacenteroplossingen die wij bieden. We zijn uitgegroeid tot een ‘NetApp Champion’, waardoor we klanten een nog breder dienstenpallet kunnen aanbieden. We kijken er naar uit om ook de komende jaren samen innovatieve toevoegingen te gaan leveren aan het IT-landschap van de toekomst.”
—–

Over Telindus
Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.
Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd Inspiration Center, waar innovatie centraal staat en de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden.

Volg Telindus via Twitter en LinkedIn.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.