Telindus ontvangt opnieuw Advanced Partner Status bij Fortinet

Voortzetting partnership markeert het elfde jaar van een intensief samenwerkingsproces

Telindus ontvangt opnieuw Advanced Partner Status bij Fortinet

Utrecht, 25 oktober 2022 – Strategisch IT-partner Telindus zet haar partnership met Fortinet, leider op het gebied van cybersecurity, voort. Door ook de komende jaren samen te werken als partner, zetten de bedrijven in op het door ontwikkelen van security in de domeinen networking en wireless. Met deze Advanced Partner Status laat Telindus zien dat cyberveiligheid hoge prioriteit heeft bij het realiseren van ICT-oplossingen voor klantorganisaties.

Focus op secure networking

De komende jaren gaan de organisaties zich focussen op het uitbreiden van hun portfolio op het gebied van networking en wireless, waar speciale aandacht wordt gegeven aan secure networking. “Dit jarenlange partnership is iets waar we bij Telindus erg trots op zijn. Fortinet is een gerenommeerde speler op het gebied van cybersecurity. Wij beschikken over de Fortinet Advanced Partner status op zowel Integrator als MSSP-vlak, wat een unieke en uitzonderlijke prestatie is. Hierdoor zijn we gepositioneerd als een bewezen hoogwaardig Fortinet Partner en kunnen we klanten een nog breder dienstenpakket aanbieden. We kijken er naar uit om ook de komende jaren samen innovatieve toevoegingen te gaan leveren aan het IT-landschap van de toekomst”, zegt Robin Goudappel, Director Go-to-Market bij Telindus. “Langzaam maar zeker werken zowel Telindus als Fortinet toe naar het leveren van totaaloplossingen voor klanten, met een sterke nadruk op managed security services. Doordat we al jarenlang voldoen aan de certificeringen, weten klanten dat ze bij Telindus in goede handen zijn. Samen met Fortinet bewijzen wij keer op keer dat we de beste security oplossingen kunnen bieden.”

Securityoplossingen

Met de verlenging van dit partnership, werken beide partijen naar een cyberveilige toekomst. Bas van Hoek, Manager Channel bij Fortinet: “Telindus heeft ruime kennis van de markt en haar klanten en weet uitdagingen te vertalen naar oplossingen. Hierbij is steeds meer ruimte voor managed services, waarbij we gezamenlijk de klant ontzorgen op het gebied van security.  Klanten weten dat zij samenwerken met partners die een stabiele, strategische relatie hebben. Zowel Telindus als Fortinet wil de komende jaren het portfolio uitbreiden. Deze gezamenlijke ambitie voegt extra waarde toe aan de samenwerking.”

—–

Over Telindus

Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd Inspiration Center, waar innovatie centraal staat en de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden.

Volg Telindus via Twitter en LinkedIn.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.