Strategisch IT-partner Telindus heeft vandaag tijdens de Cisco Partner Summit in Las Vegas de Social Impact Award North in ontvangst genomen.

Telindus ontvangt de Cisco Social Impact Award North

Telindus ontvangt Cisco Social Impact Award North

Utrecht – Strategisch IT-partner Telindus heeft vandaag tijdens de Cisco Partner Summit in Las Vegas de Social Impact Award North in ontvangst genomen. Telindus wordt hiermee beloond voor haar inzet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze elementen zijn integraal onderdeel van de bedrijfsvoering, en Telindus ziet deze internationale erkenning dan ook als een bevestiging van haar strategische keuzes. Deze onderscheiding volgt op de awards die Telindus van Cisco Nederland ontving. Eind oktober jl. tijdens de Cisco partner Awards in Amsterdam werd Telindus benoemd tot Partner of the Year voor Security en eveneens Social Impact.

“We zijn ontzettend trots op deze internationale Social Impact Award, en we zijn blij dat onze inspanningen in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid worden erkend. Het is een eer om deze prijs te mogen ontvangen uit handen van onze partner Cisco, met wie wij vaak samen optrekken bij projecten met social impact”, vertelt Joris Leupen, CEO van Telindus vanuit Las Vegas. “Het is voor ons vanzelfsprekend om als organisatie iets terug te doen voor de samenleving. Door social return op te nemen in onze strategie, willen we de urgentie ervan uitdragen naar de markt. Deze award draagt hier aan bij.”

Digitaal weerbaar en vaardig

Een aantal social impact projecten springt in het oog. Zo werkt Telindus samen met ARGO360 om apparatuur die bij klanten vervangen moet worden zo te behandelen dat deze opnieuw ingezet kan worden. Hierbij worden mensen ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt. Duurzaamheid en social return gaan zo hand in hand.

Een ander goed voorbeeld is de inrichting van studiezalen voor kinderen die weinig of geen gelegenheid hebben om thuis met een computer te werken. “Samen met onze partner Cisco voorzien we deze locaties van de nodige technologische voorzieningen, zoals veilige Wifi-verbindingen en laptops. Daarnaast zorgen we voor goede begeleiding. Zo dragen we ons steentje bij om deze kwetsbare groep jongeren digitaal weerbaar en vaardig te maken”, vertelt Hanco de Labije, manager KVGM en MVO bij Telindus.

Duurzaamheid en inclusiviteit

“Telindus laat met aansprekende projecten zien dat zij oog heeft voor de sociale impact op de wereld. Zo zien we dat Telindus niet alleen op papier social return nastreeft, maar ook in de praktijk grote stappen zet. Telindus neemt hierin een leidende positie door onderwerpen als duurzaamheid en inclusiviteit te omarmen binnen alle lagen van de organisatie. Wij feliciteren Telindus dan ook met deze prachtige award”, zo luidt het juryrapport van Cisco.

Over Telindus
Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Telindus heeft strategische partnerships met belangrijke virtualisatie-, netwerk-, storage-, backup-, telecom- en securityleveranciers. Daarnaast beschikt de organisatie over een geavanceerd Inspiration Center, waar innovatie centraal staat en de nieuwste technologieën live gedemonstreerd worden.

Voor meer informatie bezoek telindus.nl of volg Telindus via Twitter en LinkedIn.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.