Telindus behaalt Microsoft Azure Gold Partnership

Nieuws

Telindus behaalt Microsoft Azure Gold Partnership

Utrecht, 23 september 2021 Microsoft heeft Telindus benoemd als Microsoft Azure Gold Partner. Dit is een erkenning van Telindus’ hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van Microsoft Azure public cloud dienstverlening. Telindus behoort hiermee tot de selecte groep Microsoft partners met de hoogst haalbare status op gebied van Security, Cloud Platform en Application Integration. Het Gold Partnership bevestigt dat de strategisch IT-partner haar klanten volledig kan begeleiden in de transitie naar de public cloud zonder tussenkomst van derden.

Het Gold Partnership wordt uitsluitend toegekend na een succesvol afgeronde onafhankelijke audit, waarmee wordt aangetoond dat Telindus in staat is de Azure-oplossingen in te zetten om haar klanten succesvol gebruik te laten maken van de public cloud. Hiermee breidt Telindus de vooraanstaande positie in het private cloud domein uit met oplossingen in de public cloud.

Schaalbare oplossingen zijn belangrijk voor de realisatie van de digitale transformatie en digitale versnelling die organisaties vandaag de dag hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan. Met de toevoeging van Microsoft Azure aan haar dienstverlening is Telindus nog beter in staat organisaties te ondersteunen bij de migratie naar de cloud. Zo maakt de strategisch IT-partner het mogelijk om de stap te zetten van een traditionele infrastructuur naar een flexibele en schaalbare infrastructuur, ongeacht de keus voor een private-, public- of hybride cloud. Dat biedt klanten ruimte om te innoveren, zonder dat zij zich hoeven te bekommeren om hun eigen IT-omgeving.

Joris Leupen, CEO bij Telindus: “Het Microsoft Azure Gold Partnership toont aan dat we onze klanten niet alleen kunnen helpen met Azure-oplossingen, maar dat we ook in staat zijn om ze van begin tot eind te begeleiden in de transitie naar de cloud. Ik ben dan ook trots dat we hebben bewezen over deze kennis en expertise te beschikken. We laten zien dat we ook op Azure gebied Microsoft partner op het hoogste niveau zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze kennis van Microsoft Azure diensten onze klanten de mogelijkheid bieden om te innoveren waarbij zij de focus op hun eigen business kunnen houden.”

Hermien Roebersen, Directeur Global Partner Solutions bij Microsoft Nederland: “We zijn heel trots op Telindus met het behalen van de Gold Partner Status. In de huidige markt waarin technologische ontwikkelingen ontzettend snel gaan, is het cruciaal om te kijken naar impact voor onze klanten. Hoe kun je op een betrouwbare manier innoveren en waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering om klanten nog beter te bedienen? Dit is waar we graag met onze partners aan werken en waar Telindus een mooi voorbeeld van is.”

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.