Wereldwijd chiptekort heeft gevolgen voor de levertijd

Nieuws

Wereldwijd chiptekort heeft invloed op levertijden

De wereldwijde vraag naar chips blijft hoog. Dit heeft gevolgen voor de levertijden van producten.

Mede door COVID-19 en de opmars van nieuwe technologieën, zoals clouddiensten, het uitrollen van 5G en kunstmatige intelligentie, is er een explosieve vraag naar chips. Berichten hierover heb je waarschijnlijk wel voorbij zien komen bij het AD, de NOS, het NRC of Computable.

Ook bij Telindus ontvangen wij berichtgevingen van verschillende leveranciers met betrekking tot materiaaltekorten in de halfgeleiderindustrie (Material shortages across the semiconductor industry). Graag maken wij je er op attent dat er, buiten de macht van Telindus om, risico’s ontstaan voor de tijdige levering van deze producten. Uiteraard doen wij er alles aan om leveringsproblemen te voorkomen.

Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen je zo tijdig mogelijk informeren..

Wat kun jij doen?

Mocht je een project op de planning hebben staan, dan is dit het moment om hierop te anticiperen. Ga nu al het gesprek aan met jouw contactpersoon en probeer projecten of bestellingen ruim vooruit te plannen. Onze medewerkers staan voor je klaar. Indien je meer informatie wenst over de mogelijke impact van leveringsproblemen voor jouw project, aarzel dan niet om contact op te nemen met je Telindus contactpersoon of via onze contactgegevens.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.