MCX

MCX en Telindus, strategische samenwerking, optimaal support

MCX en Telindus, strategische samenwerking, optimaal support

MCX en Telindus hebben al zo’n vijftien jaar een goede band. Telindus voorziet MCX van strategisch advies en hoogwaardige oplossingen in het netwerkdomein. In deze periode zijn technologieën snel complexer geworden en de afhankelijkheid van IT is toegenomen. MCX staat als IT-beheerder aan de basis van de continuïteit van IT bij organisaties. En daarmee staat MCX garant voor de business continuïteit bij haar klanten.

Toegevoegde waarde van MCX

MCX richt zich met name op het beheer van Oracle-applicaties. Denk dan bijvoorbeeld aan complexe omgevingen zoals ziekenhuizen of universiteiten die hun bedrijfsprocessen beheren met Oracle applicaties. Dit is niet de core business van deze organisaties en dat is exact waar de toegevoegde waarde van MCX ligt. MCX zorgt ervoor dat deze systemen optimaal presteren.

Belangrijke schakel in de dienstverlening

Het hostingplatform van MCX is een belangrijke schakel in de dienstverlening naar klanten. Deze draait voor een groot deel op de netwerktechnologie van NetApp. MCX beschikt over veel technische kennis rondom deze producten, maar erkent tevens dat het belangrijk is om terug te kunnen vallen op een gespecialiseerde, strategische IT-partner. Vanuit deze visie werkt MCX naar volle tevredenheid samen met Telindus, dat al geruime tijd Star Partner is van NetApp.

Hoogwaardige technologie

Telindus beschikt over een vast supportteam waar MCX terecht kan met alle vraagstukken. Daar komt bij dat Telindus zeer korte lijnen heeft met NetApp, zodat snel geschakeld kan worden in als de situatie daarom vraagt. Klanten van MCX zijn op deze manier verzekerd van hoogwaardige technologie, om bijvoorbeeld instant back-ups te maken of zeer snel replicaties naar andere datacenters te realiseren.

Hybride cloud

De samenwerking tussen MCX en Telindus is gebaseerd op een groot wederzijds vertrouwen. MCX heeft de ruimte om een deel van de support op de netwerkomgeving op zich te nemen. Telindus vult met haar expertise aan waar dat nodig is, altijd redenerend naar een oplossing. Telindus kijkt hierbij steevast naar de behoefte van MCX en haar klanten en fungeert als een strategische IT-partner. Samen blijven ze dan ook vooruitkijken. Altijd zoekend naar kansen om de cloud omgeving te verbeteren.

Meer gerelateerde klantcases