Telindus ontvangt North EMEAR Award voor Technology Excellence Partner of the Year: Security

Nieuws

Telindus ontvangt 3 Cisco awards

30 oktober 2020

Utrecht – Gisteren is Telindus door Cisco benoemd tot North EMEAR Technology Excellence Partner of the Year in de categorie Security. Eerder deze week mocht Telindus al de Nederlandse Security Partner of the Year en Transformation & Innovation Partner of the Year award in ontvangst nemen. Ieder jaar reikt Cisco awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden. De drie gewonnen awards geven aan dat Telindus het afgelopen jaar uitstekende resultaten heeft geboekt en heeft bewezen van grote strategische waarde te zijn voor Cisco Nederland in het ontwikkelen van security oplossingen.

Technology Excellence Partner of the Year: Security Noord-Europa 2020

Telindus heeft in Cisco de ideale samenwerkingspartner gevonden om de transformatie naar een Managed Service Provider handen en voeten te geven. De nieuwe strategie van Telindus richt zich op het bieden van end-to-end ICT-oplossingen voor cloud, connectivity en security. De security awards heeft de organisatie te danken aan haar commitment aan Cisco’s Security Architecture en de ontwikkeling van een aantal op Cisco gebaseerde Managed Security Services. Deze diensten sloten dusdanig aan op de behoeften in de markt, dat dit heeft geresulteerd in een groei die boven verwachting is. Daarnaast heeft Telindus haar organisatie als Managed Service Provider zo ingericht dat nieuwe diensten en oplossingen sneller worden ontwikkeld en naar de markt kunnen worden gebracht. Hiervoor heeft Telindus de erkenning ontvangen met de Transformation & Innovation Partner of the Year award.

Joris Leupen, Managing Director bij Telindus: “We zijn ontzettend trots op de drie gewonnen awards. Deze awards zetten de kroon op onze geslaagde transformatie naar Managed Service Provider en zijn een blijk van waardering naar de Telindus collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt. Een samenwerking bestaat in het begin uit commitment, maar uiteindelijk is de executie het belangrijkst. Het is fijn om te zien dat alle inspanningen hebben geleid tot het gewenste resultaat en dat we worden gewaardeerd door onze partner. Doordat thuiswerken de nieuwe norm is geworden, zien we de vraag naar onze security dienstverlening flink toenemen. Hoe mooi is het dat we vanuit Cisco de bevestiging ontvangen dat we met onze managed security service oplossingen op de juiste manier bezig zijn. Tegelijkertijd is dit een bevestiging voor onze klanten dat zij bij ons in goede handen zijn. Samen met onze klanten en dienstverleners zullen we het komende jaar onze Managed diensten blijven ontwikkelen en hierin is Cisco een zeer belangrijke samenwerkingspartner.”

Over de Cisco awards

Op de Cisco Partner Summit wordt jaarlijks beoordeeld wie de best presterende partners binnen specifieke technologiemarkten in Noord-Europa zijn. Cisco Nederland maakt ieder jaar bekend welke Nederlandse partners de awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland. Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend.

Dit bericht verscheen ook op Persberichten.com.

``Deze awards zetten de kroon op onze geslaagde transformatie naar Managed Service Provider``

Joris Leupen
Telindus
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.