Telindus behaalt Cisco Powered Services certificaat

Nieuws

Voor het leveren van Cloud Managed Security en Meraki Access diensten

16 april 2021

UtrechtOp 25 januari 2021 heeft Telindus met succes de Cloud Managed Security en Meraki Access diensten audit doorstaan. Tijdens deze onafhankelijke audit heeft de strategisch IT-partner bewezen over alle capaciteiten te beschikken voor het leveren van deze twee Cisco Powered Services programma’s. De auditor looft Telindus om het gedemonstreerde Meraki dashboard, het dedicated SOC/NOC, het security platform en de transformation roadmap. Met deze resultaten kan Telindus met trots de Cisco Powered Services aanbieden.

Voordat deze status behaald kon worden, moest er worden voldaan aan de Cisco Cloud & Managed Services Program (CMSP) certificering. Om te kwalificeren voor de Cisco Powered Services moet je als managed service provider de volgende kwaliteiten bezitten: service provisioning, change management, proactive monitoring, remote troubleshooting, Network Operations Center (NOC) en een Service Level Agreement met de eindgebruiker. Telindus heeft hierin bewezen te voldoen aan, en zelfs uit te blinken in, de kwaliteitseisen van dit programma.

Meraki Access

“De succesvolle Meraki Access audit laat zien dat onze klanten de juiste keuze hebben gemaakt door te kiezen voor onze netwerkdiensten”, aldus Max van Oeyen, Networking Expert bij Telindus. “Het bevestigt dat we bij Telindus nadenken over het belang van flexibiliteit, performance en continuïteit van onze dienstverlening voor onze klanten. Dit resulteert in optimaal werkende applicaties, in tevreden gebruikers en organisaties die zich kunnen focussen op de toekomst en hun core business. Ik ben dan ook zeer tevreden dat we deze audit zo goed hebben doorstaan.”

Cloud Managed Security

Jeroen Hentschke Security Expert bij Telindus: “Ons security team is er continu op gericht om onze securityexpertise verder uit te breiden. Het is dan ook niet voor niets dat we door Cisco zijn uitgeroepen tot zowel securitypartner van het jaar als transformatie en innovatie partner van het jaar. Onze dienstverlening is grotendeels opgebouwd rond het Cisco security ecosysteem. Om kwaliteit te blijven borgen moet de dienstverlening aan strenge eisen voldoen die door Cisco zijn gedefinieerd. De succesvolle afronding van deze audit onderstreept dat wij over de juiste mensen, processen en technologie beschikken om deze hoogwaardige securitydienstverlening te ontwikkelen en te leveren. Het is fantastisch om dit kwaliteitskeurmerk te mogen dragen dankzij alle inspanningen, ontwikkelingen en innovaties die er op gericht zijn onze klanten overal en altijd veilig te kunnen laten werken.”

Meer weten over Cloud Managed Security en Meraki Access? Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 (0)30 – 247 77 11.