HCL Technologies

HCL Technologies

Alleen de beste partijen voor onze klanten

Wie is HCL Technologies?

HCL Technologies is een wereldwijd leidend technologiebedrijf dat bedrijven helpt met hun uitdagingen in het digitale tijdperk. HCL’s technologische producten en diensten zijn gebaseerd op vier decennia van innovatie wat HCL tot productleader op vele gebieden gemaakt heeft (Gartner Magic Quadrant Leader). Met meer dan 211.000 ‘Ideapreneurs’ in 52 landen levert HCL holistische diensten in verschillende industriesectoren aan toonaangevende bedrijven, waaronder 250 van de Fortune 500 en 650 van de Global 2000.

Nadat HCL een succesvolle samenwerking met Proximus is begonnen op het gebied van digitale transformatie, datacenter en cloud dienstverlening hebben Telindus en HCL in 2022 besloten om een partnership aan te gaan.

Telindus en HCL

Telindus en HCL zijn complementair aan elkaar. HCL brengt hoogwaardige en innovatieve public cloud–oplossingen, waarmee het bedrijf wereldwijd gezien wordt als product leader. Telindus is al jarenlang een premium speler op het gebied van IT Infra in Nederland. Gezamenlijk bieden we hoogwaardige cloudoplossingen en dienstverlening aan, gebruikmakend van de lokale aanwezigheid van Telindus en de best practice methodieken en tooling van HCL.

Magic Quadrant for Public Cloud

Meer over HCL en Telindus

Meer informatie? Neem contact met ons op

Typ hier je bericht
Door het versturen van mijn gegevens ga ik akkoord met het privacy statement.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.