Blog

Connectivity

Telindus luidt als eerste wereldwijd het nieuwe jaar in met Ciena Advanced Technical Support Status

18 dec 2015

Nu grote hoeveelheden data, applicaties en zelfs hele bedrijven gevirtualiseerd zijn – in datacenters en cloudomgevingen – is het netwerk nog nooit zo belangrijk geweest. Geconvergeerde packet optical netwerken zijn cruciaal om snelle, flexibele en betrouwbare toegang te realiseren tot kritische cloud-resources. Echter, om geïntegreerde ICT-oplossingen mogelijk te maken en het ecosysteem waarop de cloud gebaseerd is goed te coördineren, moet men verder kijken dan alleen de technische vereisten.

Geert Degezelle door Geert Degezelle

Als internationale, netwerkgespecialiseerde ICT-partner heeft Telindus diepgaande kennis van de eisen en behoeften van enterprise organisaties. Daarnaast biedt Telindus alle benodigde oplossingen om organisaties te helpen door het cloud-ecosysteem te navigeren. Daarom zijn we bij Telindus ontzettend trots dat wij als eerste organisatie de Advanced Technical Support Status (ATTS) van Ciena hebben gekregen.

Naast het feit dat we de ATTS hebben gekregen, zijn er maar liefst drie engineers van Telindus opgenomen in het BizConnect Champions program van Ciena. Deze hoogopgeleide engineers hebben toegang tot de R&D-afdeling van Ciena en zijn dus altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties.

Packet optical: van design tot beheer
Met de ATTS en als BizConnect partner kunnen de salesteams van Telindus zelfstandig packet optical vraagstukken oplossen. Wij helpen onze klanten de beste oplossingen te kiezen en implementeren en zetten onze specialistische technische kennis en ervaring om in advies en support.

Met een volledig uitgerust competence center, hoogopgeleide specialisten in packet optical, professionele optische meetapparatuur, managed services, spare parts, et cetera, heeft Telindus een unieke propositie binnen de Nederlandse markt. Hiermee is Telindus in staat de oplossingen van Ciena te leveren van design tot beheer. Omdat we alles zelf in huis hebben is een call-to-fix van vier uur daadwerkelijk gegarandeerd en kunnen de engineers 24×7 onze klanten te woord staan.

Wij willen Ciena hartelijk bedanken en proost op een nieuw optical jaar!

Geïnteresseerd?

Geert Degezelle
Neem contact op met Managing Director Geert Degezelle

Geert Degezelle is Managing Director van Telindus. Met 20 jaar ervaring binnen diverse IT- en telecomdomeinen, kent deze wereld eigenlijk geen geheimen meer voor hem. Voordat Geert de overstap naar Nederland maakte, was hij al vele jaren werkzaam bij Proximus en Telindus in België. Zo was hij onder andere Business Unit Manager - Networking Infrastructure & IT Management, Director Security Solutions en Director Cloud, Security & Datacenter Solutions. Dit waren zowel strategische als commerciële functies.

Zijn passie voor IT benut Geert in de praktijk door het nauwgezet volgen van trends en innovaties om deze vervolgens te vertalen naar toegevoegde waarde voor de business. IT is een business enabler geworden in plaats van een kostenpost. Dat betekent dat IT-afdelingen de focus willen verleggen van techniek naar innovatie. Nieuwe technologische ontwikkelingen als de hybride cloud en software defined anything maken het mogelijk om meer en sneller in te zetten op innovatie. De doelstelling van Geert voor Telindus is om die toegevoegde waarde de komende jaren nog beter te kunnen bieden en echt een vertrouwenspartner te worden voor organisaties.

Geert is inmiddels niet meer werkzaam bij Telindus.

geen reacties
Plaats een reactie