Telindus behaalt Cisco Master Networking Specialization

Nieuws

Telindus behaalt Cisco Master Networking Specialization

Utrecht – Strategisch IT-partner Telindus heeft onlangs de Cisco Master Networking Specialization behaald. Dit niveau van specialisatie onderscheidt Cisco channel partners met het hoogste niveau van netwerkexpertise. Deze certificering is toegekend door een externe auditor na een intensief traject. Hiermee voegt Telindus zich bij een exclusief gezelschap vooraanstaande Cisco partners wereldwijd.

De IT-omgeving van organisaties verandert snel en ingrijpend. Het hybride werken is niet meer weg te denken en de transformatie naar de cloud is een nieuwe realiteit. De gebruikers bevinden zich niet meer op dezelfde locatie als het applicatielandschap en de workloads die daarbij horen. We zien het aantal devices dat zich aanmeldt op IT-netwerken sterk toenemen, wat zorgt voor meer complexiteit. Gevolg is ook dat netwerken kwetsbaarder worden voor cyberaanvallen.

Business continuïteit waarborgen

De Cisco Master Networking Specialization toont aan dat Telindus in staat is om organisaties naar een hoger niveau van digitale netwerken te brengen. De organisatie heeft bewezen over de expertise te beschikken om kwetsbaarheden in de netwerkomgeving te minimaliseren en de business continuïteit te waarborgen. Daarnaast beschikt Telindus ook over de Master Data Center and Hybrid Cloud Specialization. “Met deze combinatie zijn we uniek in de Nederlandse markt”, zegt Tom Engels, Proposition Lead Smart Infra Networking bij Telindus. “Het is ook een logische combinatie omdat cloud, networking en security in balans moeten zijn en een geïntegreerde aanpak vereisen.”

Cloud, networking en security in balans

Cisco stelt een groot aantal strenge eisen aan partners die een Master Networking Specialization willen behalen. Deze worden door een derde partij gecontroleerd waarbij processen diepgaand worden doorgelicht en de vaardigheden als Cisco partner in kaart worden gebracht. Uiteraard spelen alle technologische componenten van Cisco’s Digital Network Architecture (DNA) hierbij een rol. Maar er wordt ook gekeken naar zaken als sales en design competenties, HR-beleid, securitymanagement en training & certificering. “Daarmee is de Cisco Master Networking Specialization een bevestiging van onze unieke expertise in intent-based networking en Cisco DNA”, aldus Tom Engels.

Gewaardeerde Cisco partner

Daan de Groot, verantwoordelijk voor de partner organisatie van Cisco Nederland: “Telindus is al jarenlang een zeer gewaardeerde Cisco Gold partner. We tekenen samen voor innovatieve networking projecten, waarbij we ervoor zorgen dat klanten het beste halen uit hun digitale transformatie. De Master Networking Specialization komt Telindus dan ook volledig toe en we zijn er bijzonder trots op dat we in Nederland kunnen samenwerken met een partner op dit hoge niveau.”

Toekomstbestendige en intend-based networking

Joris Leupen, CEO van Telindus, deelt de gevoelens van trots. “Ik wil in de eerste plaats mijn dank uitspreken richting de medewerkers die al het werk hebben verricht om de Master Networking Specialization van Cisco te behalen. Het is het bewijs van de hoogstaande kennis en vaardigheden die Telindus in het Cisco DNA domein bezit en inzet om een toekomstbestendige en intent-based netwerkomgeving te realiseren voor klanten. Met de reeks managed services die wij hier rondom hebben ontwikkeld, ontzorgen wij klanten in de digitale transformatie en staan zo aan de basis van hun business continuïteit.”

Over Telindus

Telindus is dé partner van de flexibele organisatie van de toekomst. In een tijd waarin organisaties zoeken naar zekerheid en stabiliteit legt Telindus met de juiste IT-infrastructuur hiervoor het fundament. Met dit fundament verwijder je als organisatie de obstakels die wendbaarheid en innovatie in de weg staan. Zo is het mogelijk invulling te geven aan de doelstellingen en ambities van jouw organisatie, als het gaat om people, process, planet en technology. Telindus bouwt de optimale IT-infrastructuur op uit drie componenten: networking & connectivity, cloud & datacenter, en cybersecurity. Een toekomstbestendig netwerk groeit mee met de ambities van de organisatie. Optimale integratie van je IT-landschap met de cloud ondersteunt de business van morgen. En met security leg je de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering, zonder concessies te doen aan de user experience. Dit zijn de drie pijlers onder de organisatie van de toekomst.

Joris Leupen CEO

``Het is het bewijs van de hoogstaande kennis en vaardigheden die Telindus in het Cisco DNA domein bezit en inzet om een toekomstbestendige en intent-based netwerkomgeving te realiseren voor klanten.``

Joris Leupen CEO
Telindus
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.