Proof of Value

Cloud Insight as a Service

Een goede Proof of Value realiseren we samen!

De eerste stap om kennis te maken met Cloud Insight as a Service is een scan om de huidige staat van de security governance en cost efficiency van je cloud omgeving in kaart te brengen. We bieden je een rapport dat op hoog hoog niveau een overzicht geeft van de huidige staat en de mogelijke verbeteringen en je ontvangt meteen een baseline percentage. Dat is jouw rapportcijfer voor de huidige stand van de security governance compliancy.

Onze expert neemt dit rapport met je door en behandelt bovendien de vijf belangrijkste bevindingen expliciet met je. Met het verkregen inzicht en de eerste mogelijke verbeteringen inzichtelijk, kun je vervolgens zelf de waarde van de dienst ervaren.

Omdat wij niet geloven in kleine lettertjes, zijn wij duidelijk over wat de Proof of Value niet is. In dit geval voorziet de Proof of Value niet in het geven van advies over de verbeteringen en wordt er geen hulp geboden bij het doorvoeren van de verbeteringen.

Vanzelfsprekend is zowel het advies, als de hulp bij het doorvoeren, wél onderdeel van de volledige dienst. Belangrijker nog, binnen de dienst ontvang je de garantie dat je cloud structureel minstens 90% security governance compliant en 95% cost efficient is!

Wat mag je van Telindus verwachten bij de Proof of Value?

Voor de Proof of Value mag je het volgende van Telindus verwachten:

  • Een cloud consultant om gezamenlijk met jouw expert onze tooling te koppelen aan je cloud platform (maximaal 8 uur, over het algemeen vraagt dit minder dan 1 uur)
  • Een managementrapport met daarin de status van de security governance compliancy en de cost efficiency van je cloudplatform, inclusief een globaal overzicht van het verbeterpotentieel
  • Een afspraak (conference call) om de uitkomsten van de initiële scan te bespreken, hierbij bespreken we ook de 5 belangrijkste bevindingen die zijn gevonden

Wat wij van je vragen

Voor de initiële scan vragen we je om het volgende beschikbaar te stellen:

  • Beschikbaarheid van jouw cloudbeheerder voor het implementeren en instellen van de tooling voor de meting. Er is toegang nodig tot de Enterprise Agreement portal. Dit vraagt maximaal 8 uur, maar over het algemeen is dit binnen 1 uur geregeld
  • Een maand doorlooptijd tussen het initiëren van de metingen en het bespreken van de resultaten
  • Een meeting om de uitkomsten van de initiële scan te bespreken. Dit vraagt ongeveer anderhalf uur

Gevraagde investering

De investering voor de Proof of Value beraagt 2.499 euro. Daarnaast vraagt het maximaal 10 uur van je tijd. Uit ervaring blijkt dat het minder tijd kost. Deze minimale investering geeft je tastbare inzichten, zodat je zelf de waarde Cloud Insight as a Service kunt ervaren.

Benieuwd welke 7 stappen we doorlopen met de Proof of Value? Lees ze hier.

Geïnteresseerd in onze dienst? Neem contact op via het contactformulier of bel naar +31 (0)30 – 247 77 11.

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.