Cloud ter ondersteuning van de business

Optimale integratie van je IT-landschap met de cloud

Cloud & Datacenter

Een perfecte ondersteuning voor de business van morgen door een optimale inzet van cloud. Dat wil elke organisatie wel, maar hoe bereik je dat?

Als organisatie wil je maximaal profiteren van de voordelen die cloud technologie biedt. De cloud zorgt er immers voor dat je als organisatie flexibel, schaalbaar en wendbaar bent en daarmee snel kunt anticiperen op verandering in de markt of in je organisatie. Toch zijn er nog altijd obstakels die de adoptie van cloud in de weg staan. Denk aan verouderde systemen, netwerken en applicaties binnen IT-landschappen. Jouw legacy omgeving is belangrijk en blijft belangrijk. Wat je wil, is de perfecte ondersteuning voor de business van morgen door optimale integratie van je huidige IT met de cloud. Dat wil elke organisatie wel, maar hoe bereik je dat?

Button Stuur Een Bericht

Best of both worlds: hybride cloud infrastructuur

Om snel in te kunnen spelen op de veranderende vraag van de markt is het essentieel dat je de balans vindt tussen je bestaande IT-omgeving en de mogelijkheden die de cloud biedt. De inzet van cloud technologie werkt pas als het afgestemd is op de businessdoelstellingen en als het is geïntegreerd met de bestaande omgeving. Wanneer je de hybride cloud infrastructuur optimaal inzet dan heb je de best of both worlds:

1. de waarde van en de bekendheid met de traditionele systemen, gecombineerd met;
2. de snelheid, flexibiliteit en technologieën van de public cloud.

Deze systemen werken naadloos met elkaar samen en daardoor hoef je je geen zorgen te maken over obstakels binnen IT en ben je volledig in control.

Cloud diensten

Telindus gelooft in een integrale aanpak waarbij security volledig geïntegreerd en verankerd is in alle lagen en componenten van de IT-infrastructuur. Wij zijn jouw strategisch business- en IT-partner voor cloud, security en networking. Die breedte in dienstverlening en de betrokkenheid bij jouw organisatie succes is dé fundamentele waarde in onze aanpak en samenwerking.

“Dankzij het uitbesteden van onze backup krijgen wij meer ruimte om te innoveren en kunnen we ons 100% toeleggen op onze kerntaak: het bieden van kwalitatief goede zorg aan mensen.” – Juliska Drowniak-Nobel, Manager ICT Infrastructuur bij Koninklijke Kentalis

 

Button Stuur Een Bericht

Hoe stel ik data veilig?

De opslag van data moet voldoen aan de Europese en branchespecifieke wet- en regelgeving. Data moet altijd en overal beschikbaar zijn en de securityrisico’s nemen steeds verder toe. Het hebben van een goede backup is nu belangrijker dan ooit. Niet alleen om data veilig te stellen, maar ook om je business vooruit te brengen. Cloud data veiligstellen.

Hoe laat ik mijn applicaties draaien?

Cloud is veelzijdig en heeft veel verschijningsvormen. Denk alleen al aan de vele soorten ‘As-a-Service’ die inmiddels in de markt geïntroduceerd zijn, waarvan Software as a Service (SaaS) en Infrastructure as a Service (IaaS) de bekendste zijn. Vervolgens kennen we ook nog verschillende variaties in het type hosting: public en private cloud, die beide hun voor- en nadelen hebben. Het is dan ook heel goed denkbaar dat organisaties niet over ‘één cloud’ beschikken. In de loop der tijd is er bewust of onbewust een omgeving ontstaan die bestaat uit vele verschillende cloud-varianten. Applicaties laten draaien in de cloud .

Hoe maak ik gebruik van de cloud?

De klant drukt op de business en de business drukt op de IT-afdeling. Deze druk maakt het lastig om te werken aan een doordachte cloudstrategie en resulteert in veel ad-hoc oplossingen. Dit gebeurt dus zonder dat er een duidelijke strategie aan de basis ligt. Een gemiste kans. Met een gestructureerde aanpak bieden cloudfunctionaliteiten de IT-afdeling de mogelijkheid om (stapsgewijs) de snelheid te verhogen, de beheerlast te verlagen en meer tijd vrij te maken voor innovatie. Lees meer over IT as a Service.

Cloud Consultancy

Het gebruik van de cloud neemt de laatste jaren enorm toe. Steeds meer zakelijke IT verplaatst zich naar de cloud, wat enorme voordelen heeft voor onder andere de veiligheid en beschikbaarheid. Wat houdt je tegen? Meestal is dat de complexiteit die de cloud met zich meebrengt. Onze cloudexperts helpen jouw organisatie optimaal gebruik te laten maken van de cloud. Aan de slag met Cloud Consultancy.

Andere oplossingen

Cybersecurity

De bescherming en continuïteit van jouw bedrijfsgegevens

Networking

Netwerkbeheer voor jouw organisatie

Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Blijf up to date! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.