Solide basis voor de cloud: Azure/AWS Landing Zone

Met een landingzone de solide basis voor de cloud leggen

De eerste stap in het realiseren van jouw cloudomgeving bestaat uit het opbouwen van de onderliggende omgeving. Kiezen welke fundamentele bouwstenen je wilt gebruiken en deze consistent implementeren kan een hele uitdaging zijn en zal invloed hebben op de toekomstige mogelijkheden van jouw cloudomgeving.

Een Landingzone biedt diverse vooraf gedefineerde sets van fundamentele tools op basis van jouw behoeften. Zo kun je eenvoudig nieuwe omgevingen installeren volgens een gestandaardiseerd proces, dat voortkomt uit onze best practices. Het omvat alle cruciale bouwstenen om ervoor te zorgen dat jouw toepassingen na de implementatie toegang hebben tot de vereiste onderdelen, door aspecten als strategie├źn, connectiviteit, beveiliging etc. te dekken.

De meerwaarde van een Landingzone voor jou
landingzone cloud

Wij bieden gepersonaliseerde landing zones op basis van jouw behoefte om jouw migratie naar een toekomst in de cloud te faciliteren. Wij ondersteunen daarbij in elke fase van de migratie, zodat je van alle voordelen die de cloud biedt kunt profiteren.

Doel van een Landingzone

  • Fouten en inconsistenties voorkomen
  • Schaalbare en beveiligde infrastructuur
  • Gegarandeerde en correcte configuratie van fundamentele elementen
  • Eenvoudig vernieuwen en nieuwe workloads opbouwen in de cloud

 

Bekijk hier al onze Cloud Consultancy diensten.

Ruud Oude Maatman

Meer weten?

Neem contact op met onze Cloud Specialist Ruud Oude Maatman.