Cloudstrategie

Met een Cloud Discovery Workshop de cloudstrategie bepalen

Wanneer je nadenkt over de cloud, zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Bovendien bestaat er een brede waaier aan providers die IaaS, PaaS, SaaS en alle andere denkbare oplossingen aanbieden. Om jouw cloudproject te starten moet je eerst een strategie uitwerken voor de gewenste richting.

Tijdens de Cloud Discovery Workshop doorlopen we in 5 stappen alle onderwerpen die je nodig hebt om jouw cloudstrategie te bepalen. Tijdens de workshop krijg je meer inzicht in de verschillende aspecten van de cloud, zoals connectiviteit, beveiliging en identiteitsbeheer, én is er een open topic op basis van jouw behoeften. Aan het einde van de Cloud Discovery Workshop ben je klaar om een gefundeerde beslissing te nemen over je toekomstige cloudstrategie.

Cloudstrategie bepalen met Cloud Discovery

cloudstrategie

De Cloud Discovery Workshop geeft je meer inzicht in de verschillende concepten van cloud en hoe ze je kunnen helpen bij jouw digitale transformatie. Tijdens de workshop ondersteunen we je volledig in elke fase van de migratie, zodat je maximaal kunt profiteren van de voordelen die de cloud biedt.

Naast de onderwerpen die we hierboven benoemen, gaan we ook dieper in op onderwerpen zoals visie, design, de wijze van afname, beheer en contracting. Zo kun jij met alle informatie de juiste keuzen maken.

Waarom een Cloud Discovery Workshop volgen?

  • Opleiding over fundamentele cloudconcepten
  • Meer inzicht in de context van jouw onderneming
  • Verdere ondersteuning voor alle cloudoplossingen
  • Duidelijk beeld van de bestaande situatie in jouw onderneming

 

Bekijk hier al onze Cloud Consultancy diensten.

Ruud Oude Maatman

Meer weten?

Neem contact op met onze Cloud Specialist Ruud Oude Maatman.