WiFi 6 Deepdive 29 oktober – Meld je aan

20 aug 2019

Dit event heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Kun jij alle gebruikers, elke applicatie, op elk device en op elke locatie veilig met de juiste gebruikerservaring verbinden? Nu en in de toekomst?

Op donderdag 29 oktober organiseren Telindus en Cisco de WiFi 6 Deepdive. Een eendaagse deepdive voor als je wilt weten wat de nieuwste wireless technologieën en standaarden zijn en hoe deze toepasbaar zijn binnen de organisatie. In de praktijk zien we dat het complex is om de wireless omgeving continue te laten aansluiten bij de verwachtingen van de organisatie en de gebruikers.

De specialisten van Cisco en Telindus nemen je deze dag mee in de ontwikkelingen van WiFi 6 welke enorme kansen maar ook uitdagingen biedt. Een van de oplossingen is Cisco’s Digital Network Architecture (DNA) welke in 2017 is gelanceerd. Deze architectuur geeft je de tools om de WiFi dienstverlening te optimaliseren en te automatiseren en biedt inzage en mogelijkheden om bedreigingen van het netwerk te weren.

Meld je aan voor deze Deepdive en leer van onze specialisten welke voordelen de adoptie van WiFi 6 Next Gen platform heeft en hoe je dit binnen je organisatie kunt toepassen.