Visibility Assessment

29 augustus 2019

Weet je waar er binnen jouw bestaande infrastructuur vulnerabilities en security threats zitten? Het is belangrijk om inzicht te hebben om aanvallen en kwaadaardige patronen in versleuteld verkeer te detecteren. Het (gratis) Visibility Assessment van Telindus geeft je dit inzicht.

Recent onderzoek toont aan dat ongeveer 75% van het uitgaande verkeer versleuteld is. Het termineren van dit verkeer met een firewall of proxyserver is dus niet meer schaalbaar. Door het detecteren van snel zero-day malware, interne bedreigingen als command-and-control communicatie en data-exfiltratie krijg je inzicht in mogelijke datalekken. Daarnaast worden de telemetriegegevens voor lange periodes bewaard, die noodzakelijk zijn in het geval van een forensisch onderzoek.

Het Visibility Assessment geeft je inzicht in zowel de noord-zuid als oost-west verkeersstromen in het hele netwerk. Met dit inzicht kunnen we geautomatiseerd mogelijke bedreigingen mitigeren. Het is bij de uitvoer van het assessment niet nodig om de communicatie te onderscheppen. Met behulp van machine learning kijken we naar de initiële verbinding, zodat we inzicht verkrijgen in de versleutelde communicatie. Hiermee kan er goed ingeschat worden of het een legitieme verbinding is.

Interesse? Vul onderstaand formulier in om het Assessment aan te vragen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Ron Hehemann (Security Consultant) via ron.hehemann@telindus.nl

Lees hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan in onze Privacy Statement.

Assessment aanvragen
Ron Hehemann

Meer weten?

Neem contact op met onze Security Specialist Ron Hehemann.