Terugkijken: Webinar ‘SASE: hype, noodzaak of kans?’

29 oktober 2020, 11.00 - 11.30 uur

Dit webinar heeft plaatsgevonden op 29 oktober 2020. Laat bij ‘schrijf mij nu in’ uw gegevens achter en u ontvangt de link om het webinar terug te kijken per e-mail.

Het IT-landschap versnippert: de adoptie van cloud infrastructuur en SaaS-oplossingen neemt een vlucht en medewerkers werken vanuit huis. De complexiteit van vraagstukken rond connectiviteit en security neemt hierdoor toe. Organisaties staan voor de uitdaging hun IT-infrastructuur aan te passen op deze nieuwe ontwikkelingen.

SASE (Secure Access Service Edge) is een concept dat organisaties in staat stelt om zich met een combinatie van SD-WAN, Zero Trust Network Access en diverse security disciplines voor te bereiden op het netwerk van de toekomst. Analisten van Gartner geven aan dat 40% van de bedrijven in 2024 een expliciete SASE adoptie strategie zullen hebben (in 2018 was dit nog minder dan 1%). In dit webinar leggen wij uit wat SASE precies inhoudt en welke specifieke uitdagingen het adresseert. Ook lichten wij toe hoe de dienstverlening van Telindus hierop aansluit en wat het implementeren van SASE voor jouw organisatie kan betekenen.

Na dit webinar:

  • Ben je bekend met wat SASE precies inhoudt;
  • Kun je bepalen in welke mate SASE de connectiviteits- en securityuitdagingen van jouw organisatie beantwoordt;
  • Ben je in staat om de belangrijkste aanpassingen voor jouw IT-landschap in kaart te brengen.

Datum: donderdag 29 oktober, van 11.00 – 11.30 uur
Sprekers: Tom Engels, Propositie Lead Networking bij Telindus en Jeroen Hentschke, Propositie Lead Security bij Telindus

Lees hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan in onze Privacy Statement.

Schrijf mij nu in