Telindus en Cisco tillen samenwerking naar hoger level met lancering Together in IT

1 jul 2019

 

Telindus Cisco TogetherinIT

Telindus, de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms, en Cisco, wereldwijde marktleider op het gebied van IT en netwerken, versterken hun samenwerking met de lancering van Together in IT. Together in IT is een online kennisplatform van Telindus dat organisaties oplossingen op netwerkgerelateerde IT-vraagstukken biedt. De komende twee jaar worden er diverse security- en connectiviteit diensten uitgerold onder dit nieuwe label. Hierdoor hebben klanten toegang tot de meest actuele kennis op het gebied van IT en altijd twee technologie kennisbedrijven die hen bijstaan in de unieke digitale transitie. Het fundament van Together in IT bestaat uit drie pilaren: ambities van de klant, technologie en kennisdeling. Zowel Telindus als Cisco hebben een sterke focus op het bieden van een sterke samenwerking met hun klanten. Door de krachten te bundelen bekleden de organisaties de rol van een strategisch partner voor de toekomstige gebruikers van Together in IT.

Ron Blaauw symboliseert kracht van samenwerking tijdens lunch

Om de samenwerking te vieren vindt er op 1 juli een feestelijke lunch plaats, verzorgd door chef-kok Ron Blaauw. In de gerechten staat samenwerking centraal; dit komt naar voren in de combinatie van ingrediënten en producten die elkaar versterken.

Joris Leupen, Managing Director van Telindus Nederland: “Ik ben erg verheugd dat de samenwerking tussen Telindus en Cisco naar een nog hoger niveau wordt getild met de lancering van Together in IT. De visie en ontwikkeling zijn nagenoeg identiek: beide organisaties bevinden zich in de transformatie van IT-productleverancier naar IT-dienstverlener en zijn ijzersterk op het domein waarin ze actief zijn. Door onze kennis en krachten te bundelen, ontstaat de mogelijkheid om het serviceniveau voor klanten en partners steeds verder te verhogen.”

Edwin Prinsen, Managing Director van Cisco Nederland: “De boodschap die wij met Together in IT willen uitdragen is dat samenwerken het beheer van complexe IT-omgevingen vergemakkelijkt. Middels deze samenwerking zijn Telindus en Cisco nog beter in staat om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de klant en daarbij gebruik te maken van ieders unieke expertise. Dit blijkt ook uit de aansprekende projecten die er in het verleden zijn gerealiseerd. Ik kijk ernaar uit om nieuwe successen te realiseren en de samenwerking nog verder te versterken in de toekomst.”

—————-
Over Together in IT
Together in IT is ontstaan uit de gezamenlijke missie van Telindus en Cisco om het hoogste niveau partnership te bieden aan hun klanten. Op dit kennisplatform kunnen organisaties terecht voor oplossingen op netwerkgerelateerde IT-vraagstukken. Onder het label Together in IT worden diverse diensten gelanceerd. Kijk voor meer informatie op http://www.togetherinit.nl/.

Over Telindus
Telindus is de autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms. Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts. Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Van on-premise oplossingen tot hybride cloud-omgevingen en IT as a Service, Telindus zorgt ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Voor meer informatie bezoek www.telindus.nl of volg Telindus via Twitter en LinkedIn.

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com.