Telindus benoemt Mark-Jan Wolfswinkel tot Director Service Delivery & Security

2 apr 2019

Telindus heeft Mark-Jan Wolfswinkel (52) aangesteld als Director Service Delivery & Security. In deze rol is Wolfswinkel verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van de dagelijkse dienstverlening van Telindus. Ook is het zijn taak om de security dienstverlening van Telindus verder uit te breiden en te optimaliseren. Mark-Jan neemt jarenlange kennis op het gebied van Managed Services en security mee, wat perfect aansluit op de ambitie van Telindus om te transformeren van IT system integrator naar IT managed services provider.

Complex IT-landschap

In de huidige digitale samenleving is het verdedigen van de infrastructuur en het monitoren en up-to-date houden van de oplossingen op het gebied van security een complexe en tijdrovende taak geworden voor veel organisaties. Om haar klanten op dit vlak optimaal te ondersteunen, heeft Telindus vorig jaar Managed Security Provider ION-IP overgenomen, waar Wolfswinkel Managing Director was. Hij heeft mede hierdoor veel ervaring in het aansturen van een grote operationele afdeling en ruime kennis op het gebied van Managed Services.

Kennispartner

Mark-Jan Wolfswinkel, Director Service Delivery & Security: “Het is in de tijd van complexe IT-landschappen steeds belangrijker geworden een kennispartner te zijn voor klanten. Dit gaat verder dan alleen het leveren van een product. Met het optimaliseren van het serviceaanbod zet Telindus in op samenwerking. Ik ben erg blij dat ik deze koers, samen met alle collega’s bij Telindus, mag doorzetten.”

Joris Leupen, Managing Director bij Telindus: “Een jaar na de overname van ION-IP kijk ik met veel plezier en grote tevredenheid terug op de samenwerking en integratie tussen Telindus en ION-IP (nu Telindus Security) en de stappen die zijn gezet om klanten te laten excelleren en accelereren met een veilige en optimaal werkende IT-infrastructuur. Mark-Jan heeft de kennis en ervaring in huis die Telindus nodig heeft om de groei naar strategisch partnerschap met onze klanten te voltooien. Daarnaast is hij in staat om de ontwikkeling naar platformdiensten mogelijk te maken met onze Service Delivery organisatie.”

Mark-Jan Wolfswinkel Director Service Delivery & Security
Mark-Jan Wolfswinkel