Telindus aanwezig op het grootste zorgevent van de wereld: de HiMSS

9 maart 2020

De HiMSS is met ruim 1.200 exposanten, ruim 300 thought leader sessies, roundtables, diverse workshops en ruim 40.000 bezoekers het grootste internationale congres en beurs op het gebied van Zorg & Innovatie. Telindus zal aanwezig zijn en komt graag met u in gesprek om met u mee te denken waar de kansen en mogelijkheden liggen voor u als zorginstelling.

Aanmelden voor de HiMSS

De combinatie van een sociaal programma, veel netwerkmogelijkheden en inhoudelijk interessante presentaties, is wat bezoekers van de HiMSS als zeer waardevol ervaren. Benieuwd naar deze studiereis? Bekijk het programma of schrijf u direct in.

 Telindus Healthcare

Om IT-afdelingen van zorginstellingen te begeleiden in de transitie naar ‘enabler’ heeft Telindus het Healthcare Compliant Infrastructure (HCI) concept ontwikkeld. HCI maakt de transitie van een reactieve naar een creatieve IT-afdeling mogelijk. Niet elke zorginstelling is even ver met de bouw van de brug tussen organisatie en IT. Telindus hanteert het zelf doorontwikkelde Adaptive IT Maturity Model voor het realiseren van toegevoegde waarde van IT voor de zorginstelling. Dit model is afgeleid van het bekende IT Maturity Model van Gartner.

Het event vindt plaats van 9-13 maart.

Schrijf mij nu in