Telindus aanwezig op de HiMSS Europe in Helsinki

16 mei 2019

HIMSS Europe is hèt digitale zorg event van Europa. Een grote groep Nederlandse bestuurders, CMIO’s, CIO’s medisch specialisten, managers en verpleegkundigen vormen daar samen de HIMSS Dutch Community. HIMSS Europe 2019 is samen met elkaar inspiratie opdoen, ideeën delen en afspraken maken. Het evenement vind dit jaar plaats in Helsinki van 11 tot en met 13 juni. Telindus zal aanwezig zijn en komt graag met u in gesprek om met u mee te denken waar de kansen en mogelijkheden liggen voor u als zorginstelling.

Aanmelden voor de HiMSS

Het programma is dit jaar uitgebreider en interactiever, met een Nederlandse kennissessie, Holland House receptie, Dutch Digital Health Party, internationale workshop, referentiebezoek op vrijdag en uiteraard volop netwerkgelegenheid tussendoor. Benieuwd naar deze studiereis? Bekijk het programma of schrijf u direct in.

Telindus Healthcare

Om IT-afdelingen van zorginstellingen te begeleiden in de transitie naar ‘enabler’ heeft Telindus het Healthcare Compliant Infrastructure (HCI) concept ontwikkeld. HCI maakt de transitie van een reactieve naar een creatieve IT-afdeling mogelijk. Niet elke zorginstelling is even ver met de bouw van de brug tussen organisatie en IT. Telindus hanteert het zelf doorontwikkelde Adaptive IT Maturity Model voor het realiseren van toegevoegde waarde van IT voor de zorginstelling. Dit model is afgeleid van het bekende IT Maturity Model van Gartner.

himss2019-helsinki