Ontvang het boek Giarte Outsourcing Performance 2019

Volgens de jaarlijkse Outsourcing Performance van marktanalist Giarte Research scoort Telindus een gemiddelde Trust Score van 74 bij de respondenten. Daarnaast scoort Telindus hoog op de aspecten betrouwbaarheid (76), bereidheid (77) en bekwaamheid (77) van de IT-dienstverlening.

Aanbevolen outsourcingpartner

Bovendien blijkt uit het onderzoek dat 67 procent van de ondervraagden Telindus aanbeveelt als outsourcingpartner. De Outsourcing Performance 2019 maakt daarbij onderscheid tussen ‘fans’ en zogenaamde ‘superfans’. Van de ondervraagde klanten van Telindus classificeert Giarte 17 procent als superfan van Telindus.

Over Giarte Outsourcing Performance

Telindus doet dit jaar voor de tweede keer mee aan de Giarte Outsourcing Performance. Het is de grootste benchmarkstudie van IT managed services in Nederland. Het thema van dit jaar is purpose en gaat in op de zingeving van het uitbesteden van IT. Sinds 2002 legt Giarte via deze monitor ervaringen vast over de IT-diensten die geleverd worden aan meer dan 600 bedrijven en overheidsinstellingen. Telindus maakt deel uit van de onderzoekscategorie waarin de prestaties van 40 grote IT-dienstverleners werden onderzocht onder 16 mid-sized organisaties. Meer informatie over het complete onderzoek is beschikbaar op de site van Giarte.

Benieuwd naar de resultaten van het onderzoek?

Ben je nieuwsgierig naar de overige resultaten van de benchmark? Vraag dan gratis de hardcopy van het boek aan via onderstaande button, de adresgegevens zijn nodig voor het versturen van het boek.

Lees hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan in onze Privacy Statement.

Gratis boek aanvragen