Judith van Willigen-van Hoof aangesteld als Director Programs & Transformation bij Telindus

3 sep 2018

Judith van Willigen-van Hoof (37) start per 1 september als Director Programs & Transformation bij Telindus, onafhankelijk specialist op het gebied van de volledige IT-infrastructuur services. In haar nieuwe rol zal Van Willigen-van Hoof zich richten op het aanbrengen van focus in het dienstaanbod en het optimaliseren van processen. Het verder verhogen van de klanttevredenheid en het verstevigen van de positie van Telindus als IT-partner staan centraal, zowel in Nederland, de Benelux als internationaal.

Judith van Willigen-van Hoof heeft onder andere ervaring opgedaan in de financiële sector bij ING en Knab waar zij zich richtte op het veranderen van bedrijfsprocessen en het vertalen van strategie naar uitvoer. Vanaf 2016 was zij verantwoordelijk voor het professionaliseren van Knab door onder andere de agile-transitie te begeleiden en processen te verbeteren.

Judith van Willigen-van Hoof: “Telindus heeft zich de afgelopen jaren hard ontwikkeld op het gebied van IT-dienstverlening en een duidelijke roadmap opgesteld om uiteindelijk een echte IT-partner in de volle breedte te worden. Om die ambitie in goede banen te leiden is het noodzakelijk om focus en balans aan te brengen door samen te werken met klanten en leveranciers en de expertise die we bij Telindus aan boord hebben ten volle te benutten. Het wordt mijn doel bij Telindus om de stip op de horizon te vertalen naar de bedrijfsvoering van vandaag. Verandertrajecten vereisen een stevige aanpak en in mijn vorige functies heb ik op dat gebied veel ervaring opgedaan, zowel bij grote organisaties als kleine organisaties. Daar heeft de focus altijd gelegen op het verbeteren van de klanttevredenheid en het verbeteren van de bedrijfsresultaten en dat is ook bij Telindus het doel.”

Geert Degezelle, Managing Director bij Telindus: “Ik ben zeer enthousiast om Judith van Willigen-van Hoof als onze nieuwe Director Programs & Transformation aan te mogen kondigen. Met Judith halen we de nodige ervaring en bagage in huis op het gebied van verandertrajecten en het optimaliseren van processen met het oog op het verhogen van de klanttevredenheid. Haar expertise draagt bij aan onze missie om de positie van Telindus als IT-partner te verstevigen en onze klanten nog beter te ontzorgen. Haar kennis, drive en enthousiasme dragen bij aan het zetten van de volgende stap. Ik heb erg veel zin in de komende tijd en kijk uit naar een goede samenwerking.”

Judith van Willigen-van Hoof
Judith van Willigen-van Hoof