Is uw netwerk klaar voor de toekomst?

Cisco Digital Network Architecture (DNA) is een softwaregedreven netwerkarchitectuur, die uw organisatie in staat stelt om digitaal te transformeren zonder extra kosten of complexiteit. Het is nu mogelijk om IT te vereenvoudigen en efficiënter te werken. Repetitieve taken zoals netwerkconfiguraties worden geautomatiseerd, terwijl analytics u belangrijke inzichten geeft. Dit helpt u om uw business te verbeteren en innovatie te bevorderen. Doordat u apps en diensten sneller kunt uitrollen, bent u in staat om snel en efficiënt te werken, snel op te schalen als dat nodig is en snel te reageren op nieuwe businesskansen. Dat betekent dus in enkele minuten, in plaats van maanden. De beveiliging is volledig geïntegreerd en zorgt ervoor dat u maar liefst 1.000 keer sneller dreigingen kan detecteren dan een gemiddelde oplossing.

Is uw netwerk klaar voor de toekomst?
Wilt u weten of uw netwerk toekomstvast is en hoe u scoort ten opzichte van andere IT-managers in Nederland en de rest van de wereld? Start dan gelijk de Digital Ready Network Assessment.

Mocht u nog vragen hebben over de assessment of de uitkomst van het rapport dan staat onze expert Ad Slager uiteraard voor u klaar. Ad helpt u graag verder bij het optimaliseren van uw netwerk.


Neem geen risico’s met digitale transformatie

Sneller innoverenSneller innoveren
Maak tot 98% sneller wijzigingen in het netwerk.
lees meer

Kosten verlagen en complexiteit verminderenKosten verlagen en complexiteit verminderen
Versnel de implementatietijd. Ga van uren naar minuten.
lees meer

Risico verlagenRisico verlagen
Detecteer bedreigingen binnen uren in plaats van dagen.
lees meer

Cisco Digital Ready Network