Create your own Cloud Journey – Zet de juiste stappen op weg naar ITaaS

Telindus ziet de cloud als middel om IT as a Service te bereiken. ITaaS is een businessmodel waarin de IT-organisatie van een onderneming handelt als een eigen onderneming of dienstverlener. Een doordachte cloud-strategie speelt hierin een sleutelrol.

Cisco, Telindus en IDC delen hun inzichten in hoe IT-managers over de hele wereld (waaronder in Nederland) de cloud inzetten op de weg naar een digitale transformatie. Bekijk hier hoe 6.159 respondenten uit 31 landen navigeren door het doolhof dat multi-cloud heet, op zoek naar manieren om waarde toe te voegen aan de business.

IDC constateert een sterke stijging in cloud gebruik
De inzet van de cloud is het afgelopen jaar met 61% gestegen. Dit terwijl 69% van de organisaties geen volwassen cloud-strategie heeft geformuleerd. Het wereldwijde IDC cloud onderzoek laat zien dat hoe meer bedrijven zich hebben ontwikkeld op het gebied van cloud, hoe beter de resultaten zijn. Denk hierbij aan omzetstijgingen en strategische verdeling van het IT-budget.

Bent u klaar om cloud in te zetten als middel voor een digitale transformatie? Wilt u weten hoe u scoort ten opzichte van andere IT-managers in Nederland en de rest van de wereld? Start dan gelijk het online assessment hieronder.


Whitepapers