Rob Blokzijl

Rob Blokzijl is Account manager Healthcare binnen Telindus. Hij is al meer dan 20 jaar actief in adviserende functies en heeft veel ervaring opgedaan bij enkele IT-dienstverleners. Na een aantal jaren van Sales Management en Directie functies doet Rob al weer ruim een jaar wat hij echt leuk vindt; samen met de klant zoeken naar de beste passende oplossing of Managed Service.
Binnen het segment Healthcare (Cure en Care) zien wij dat de digitale transformatie steeds meer nieuwe toepassingen brengt en daarmee ook steeds meer gaat vragen van de ICT-infrastructuur en de effectieve beveiliging daarvan. Telindus biedt een prachtig portfolio welke goed aansluit bij ziekenhuizen, GGZ organisaties en zorginstellingen. Steeds vaker wordt Telindus gezien als echte kennisorganisatie, waarbij het dienstenportfolio mede door enkele recente overnames alleen maar completer én unieker is geworden.
Naast zijn gedrevenheid om van alle oplossingen en diensten inhoudelijk voldoende kennis op te bouwen om adequaat te reageren op uitdagingen bij klanten, sport hij met plezier in de avonduren en kijkt hij graag naar een goede serie of film.

Laatste blogs van Rob: