Cloud Management as a Service

Cloud Management as a Service garandeert volledige gemoedsrust op je cloud operatie

Lees hier de 4 garanties die we jou bieden in de cloud


Wat is Cloud Management as a Service?

Gebruik maken van de voordelen van publieke cloud, zonder je zorgen te hoeven maken over de nadelen. Dit geeft jou de kans om je te richten tot wat er echt toe doet: het vergroten van de business. Of dit nu innovaties van je product, je proces of je operatie is, je verlegt de focus naar vooruitgang. De operatie van de benodigde cloud wordt daarbij volledig verzorgd door Telindus.

De 4 garanties van Cloud Management as a Service die leiden tot echte ontzorging

Je laat de operatie van je cloud niet zomaar verzorgen door iemand anders. Een basis van vertrouwen en partnerschap is noodzakelijk om te komen tot echte ontzorging. Door je vier garanties te bieden zetten we woorden om in daden.

Lees de 4 garanties

Newzoo over Cloud Management as a Service

"Met dit partnership weet ik dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn cloud, en dat ik me kan focussen op andere belangrijke dingen voor mijn business" - André Ferreira, IT Manager

Nieuwste blog

Lees hier het nieuwste blog van Cloud Management as a service

Cloud wildgroeiHoe ga je om met cloud wildgroei?
Het gebruik van cloud naast de huidige IT-omgeving biedt vele voordelen, zoals flexibiliteit en schaalbaarheid. Er wordt echter vaak vergeten dat het toevoegen van cloud de nodige complexiteit met zich meebrengt. Wat kun je doen tegen cloud wildgroei? Lees meer in dit blog

Wat mag je verwachten van Cloud Management as a Service

Dat is simpel. Het inrichten en gebruiken van je applicaties en services doe je zelf. Alle technische zaken die er noodzakelijk zijn om deze functionele behoeften in te vullen laat je over aan de experts van Cloud Management as a Service.

Neem contact op

Hoe houd je grip, terwijl je gebruik maakt van meerdere clouds?

Het gebruiken van meerdere clouds voegt complexiteit toe aan je IT-omgeving. Hoe houd je grip, terwijl je gebruik maakt van meerdere clouds en profiteert van zijn voordelen?

Cloud Management as a Service is onderdeel van IT as a Service

IT moet zijn als water uit de kraan, op het moment dat je het nodig hebt is het er. Je maakt je er geen zorgen over en vraagt je niet af hoe ons water drinkbaar wordt gemaakt. Heb je het water niet meer nodig, dan draai je de kraan dicht. IT zou precies zo moeten zijn, een utiliteit. Klinkt simpel, de praktijk voelt anders: De business vraagt steeds meer IT van je, toch blijft je budget gelijk. Je wilt graag innoveren terwijl al je capaciteit noodzakelijk is om je IT in de lucht te houden. Cloud is de hype voorbij, alleen hoe zet je het in?

Naar IT as a Service

Contact een van onze experts