Cloud Insight as a Service

Uw garantie voor cloudbeveiliging, cloudkostenbeheersing en cloudexpertise

Klik hier voor de top 5 redenen waarom onze klanten voor ons kiezen


Wat is Cloud Insight as a Service?

Jouw cloud security governance compliancy: gegarandeerd >90%
Jouw cloud cost efficiency: gegarandeerd >95%
Nooit meer onbewust onbekwaam

Cloud Insight as a Service is een dienst die is opgezet door onze Cloud Experts. Met Cloud Insight as a Service waarborg je eigenlijk drie gebieden in de cloud. Zo biedt deze dienst garanties op het gebied van cloud beveiliging, cloud kostenbesparing en toegang tot hoogwaardige cloud expertise. Dus als beveiliging, kostenbesparing en cloudexpertise hoog op je verlanglijstje staan, dan is Cloud Insight as a Service iets voor jou.

Meer weten? Download gratis ons nieuwe onepager

De top 5 redenen voor klanten om te kiezen voor Cloud Insight as a Service

We hebben de top 5 redenen waarom onze klanten kiezen voor Cloud Insight as a Service op een rijtje gezet. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan snel verder!

Direct naar de top 5

Webinar: Heb jij al gemoedrust in de cloud?

Donderdag 24 september - Sommige organisaties zijn aan het experimenteren met cloud, de ander bevindt zich al in een meer volwassen fase. Veel organisaties proberen een cloudomgeving op te zetten, maar slaagt er (nog) niet in. Wat kun je doen? Leer er meer over in ons webinar.

Meld je aan!

Proof of Value

Zien is geloven! Er is vertrouwen nodig om samen hard te werken aan de veiligheid en kostenbeheersing van jullie cloud. We kunnen ons voorstellen dat er behoefte is aan een eerste kennismaking met onze mensen, onze expertise, de effecten en resultaten. Daarom hebben we een speciale Proof of Value opgezet. Onze eigen snuffelstage met dito prijskaartje. Gewoon om te ontdekken wat het potentieel is van Cloud Insight as a Service.

Meer informatie over de Proof of Value

Ontdek hoe ValueBlue werd verrast door het serviceniveau

Lees hier hoe ValueBlue zocht naar een oplossing voor één aspect van hun cloud beveiliging en hoe Cloud Insight as a Service het verwachtingspatroon overtrof.

Lees de referentiecase

Cloud voor overheidsinstellingen

bio overheidVanaf 1 januari 2020 moet iedere overheid voldoen aan de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Ben je een gemeente en maak je al gebruik van de cloud? Bekijk dan onze pagina voor gemeenten. Deze helpt jou om de cloudomgeving te laten voldoen aan richtlijnen van de BIO.

Lees hoe Newzoo in één klap hun cloudbeveiliging kon garanderen

Newzoo stelt hoge eisen aan hun cloudbeveiliging. Voor het inzichtelijk maken van de kosten en het continu bewaken van hun cloudomgeving, ontbrak het echter aan voldoende kennis en mankracht.

Lees de referentiecase

Inzicht in meerdere cloudomgevingen

De cloudadoptie neemt razendsnel toe. Het gebruik van meerdere clouds om in uw business behoefte te voorzien heeft voordelen, maar geeft u ook een extra uitdaging! Hoe kun je met deze uitdagingen omgaan?

Cloud Insight as a Service is onderdeel van IT as a Service

IT moet zijn als water uit de kraan, op het moment dat je het nodig hebt is het er. Je maakt je er geen zorgen over en vraagt je niet af hoe ons water drinkbaar wordt gemaakt. Heb je het water niet meer nodig, dan draai je de kraan dicht. IT zou precies zo moeten zijn, een utiliteit. Klinkt simpel, de praktijk voelt anders: De business vraagt steeds meer IT van je, toch blijft je budget gelijk. Je wilt graag innoveren terwijl al je capaciteit noodzakelijk is om je IT in de lucht te houden. Cloud is de hype voorbij, alleen hoe zet je het in?

Naar IT as a Service

Contact een van onze experts